Trenutno pregledavate Prvaci Švicarske!

Prvaci Švicarske!

Iako nam ova sezona nije pošla za rukom kako smo planirali. Ipak su se neki turniri i natjecanja održali uz određene sigurnosne mjere.

Prvenstvo Švicarske održalo se 19. i 20.09. u sportskoj dvorani u gradu Aarau u Švicarskoj. Nakon udaje za Švicarca Severina, naša članica kluba Zrinka, imala je pravo ove godine nastupiti na prvenstvu Švicarske!

Zrinka je dokazala da, iako ove godine nije bilo puno prilika za treniranje i odlaska na turnir, je ipak spremna i u dobroj formi za postati prvakinjom Švicarske!

U subotu su se odigrale sve pojedinačne kategorije, gdje je Zrinka bez poraza stigla do finala. U finalu se susrela s dotadašnjom prvakinjom Švicarske Claudine Boyer, te nakon tijesna 3 seta, Zrinka je uspjela odnijeti titulu prvakinje!
S druge strane u najjačoj muškoj kategoriji, njezin suprug, Severin, je također bez poraza stigao sve do finala i u dva uvjerljiva seta ponovno osvojio titulu!

U nedjelju se turnir nastavio u parskim kombinacijama. Zrinka je nastupila u mješovitim parovima, sa svojim suprugom Severinom te u ženskim parovima s prijateljicom Patriziom iz Sunspeeder Weinfelden kluba. Zrinka i Severin su briljirali i u parskim kombinacijama te su uvjerljivo uzeli titulu prvaka u mješovitoj kategoriji!
U ženskim parovima su Zrinka i Patrizia završile kao viceprvakinje nakon prebrojavanja bodova.
Dok u muškim parovima su Severin i prijatelj Ivo osvojili titulu prvaka!

Tako da crossminton club Zagreb nema svoje prvake samo u Hrvatskoj, već i izvan nje, u ovom slučaju u Švicarskoj!

  • Kategorija objave:Turniri