Trenutno pregledavate 11.ICO Crossminton Zagreb Open 2021 – 250pt

11.ICO Crossminton Zagreb Open 2021 – 250pt

11. Zagreb Open 🙂

Nakon više od godinu dana, uspjeli smo se okupiti, te održati naš jubilarni Zagreb Open.

Prekinuli smo dugu stanku, te ponovno odmjerili snage na terenu. 24. travnja posjetili su nas igrači iz Slovenije, Norveške i Hrvatske, a samo natjecanje započelo je u 9 sati. I ove godine turnir smo organizirali u teniskom centru Prince, gdje su se igrači natjecali u ukupno 6 kategorija, djeca do 12 godina, žene i muškarci iznad 40 godina, open žene i muškarci i mješoviti parovi.

Prekrasno vrijeme i sunčan dan, zasigurno je motiviralo natjecatelje i osiguralo lijepu atmosferu.

Najmlađi članovi našeg kluba odradili su sjajan posao, tako je Nika Gorički osvojila prvo mjesto, a Leon Sadiković drugo. Zlato je osvojila i Gordana Ivković, a u istoj kategoriji, žene iznad 40 godina, Martina Gorički osvojila je treće mjesto. U žestokoj muškoj konkurenciji iznad 40 godina, gdje se natjecao i aktualni europski prvak, Morten Påsche, te u 3 iscrpljujuća seta izgubio od Matjaža Šušteršiča, naš Siniša Jagečić osvojio je broncu. U open kategoriji Nikoli Kučini presudili su setovi, te nakon tijesne borbe zauzeo solidno treće mjesto. Posjetila nas je i trenutna svjetska prvakinja, Jasmina Keber Šušteršič, te osvojila zlato i u open kategoriji žene i u mješovitim parovima, zajedno sa svojim partnerom Matjažem Šušteršičem. Laura Jagečić osvojila je broncu i u open kategoriji i mješovitim parovima.

Nakon, zaista uzbudljivih i napetih mečeva, uslijedila je podjela medalja i diploma.

Ovim putem Crossminton klub Zagreb, zajedno sa svim članovima, čestita svim pobjednicima, osvajateljima medalja, te zahvaljuje svima na dolasku i podršci. Nadamo se da ćemo se vidjeti uskoro, bilo je zaista lijepo vidjeti naše drage prijatelje, natjecatelje, te ponovno stati na teren.

Naše članove, osim priprema za nadolazeće turnire, čeka planiranje i organizacija Svjetskog prvenstva, koje će se održati u Zagrebu 2022. godine.

Do skorog viđenja!


*Svi natjecatelji i organizatori pridržavali su se trenutačnih epidemioloških mjera.

Crossminton Club Zagreb